A Diagnosztika és Terápia Kiválósági Program 2. Szakmai Napja

Szennyezett városi talajok vizsgálata, etorobotika, önsértő magatartás, munka- és videójáték-függőség, autizmus diagnosztika – eredményeinkről élőben számolunk be

Március 3-án betekintést nyújtunk az elmúlt két év munkájának eredményeibe. Négy szekcióban tartunk előadásokat a tudomány különböző, ám mégis összefüggő területeiről a molekuláris biológiától, a pszichológián és a gyógyszerfejlesztésen át, az informatikáig.

A Diagnosztika és Terápia tématerületen (D&T) az emberi betegségek megelőzéséhez, felismeréséhez, és kezeléséhez szükséges kutatói bázist építjük ki, kapcsolódva az ipari felhasználók igényeihez. Távlati célunk, hogy ezen a területen innovatív, a legújabb technológiák közvetítésével magas hozzáadott értékű tudásbázis álljon rendelkezésre. Fókuszpontjaink a személyre és környezetre szabott módszerek és eljárások kidolgozása, amik feltételezik a modern kémiai, biológiai, információ-technológiai, valamint orvospszichológiai megközelítések alkalmazását.

Évek óta tervezzük ilyen szakmai napok megtartását. Nem épp így képzeltük, de muszáj volt a realitásokhoz alkalmazkodni és az online térben életre hívni. Reméljük, így is érdemes lesz bekapcsolódni a szinte egész napos programba. Köszönjük, ha érdeklődik programunk munkája iránt, és időt szán kutatócsoportjaink beszámolóira.

Az élő streamadást ezen az oldalon osztjuk meg.

Program

MEGNYITÓ 9:00 – 9:05

A járványhelyzetre való tekintettel a program változtatásának jogát március 3-ig fenntartjuk. Az oldalon minden információt közzéteszünk.