A Diagnosztika és Terápia Kiválósági Program 3. Szakmai Napja

Környezetpszichológia, robotika, öregedés, egészséges táplálkozás, miniagyak és miniszívek – eredményeinkről élőben számolunk be

Július 7-én betekintést nyújtunk az elmúlt három év munkájának eredményeibe. Három szekcióban tartunk előadásokat a tudomány különböző, ám mégis összefüggő területeiről a molekuláris biológiától, a pszichológián és a gyógyszerfejlesztésen át, az informatikáig.


A Diagnosztika és Terápia tématerületen (D&T) az emberi betegségek megelőzéséhez, felismeréséhez, és kezeléséhez szükséges kutatói bázist építjük ki, kapcsolódva az ipari felhasználók igényeihez. Távlati célunk, hogy ezen a területen innovatív, a legújabb technológiák közvetítésével magas hozzáadott értékű tudásbázis álljon rendelkezésre.

Fókuszpontjaink a személyre és környezetre szabott módszerek és eljárások kidolgozása, amik feltételezik a modern kémiai, biológiai, információ-technológiai, valamint orvospszichológiai megközelítések alkalmazását.

Évek óta tervezzük ilyen szakmai napok megtartását. Nem épp így képzeltük, de muszáj volt a realitásokhoz alkalmazkodni és az online térben életre hívni. Reméljük, így is érdemes lesz bekapcsolódni a szinte egész napos programba. Köszönjük, ha érdeklődik programunk munkája iránt, és időt szán kutatócsoportjaink beszámolóira.

Az élő streamadást ezen az oldalon osztjuk meg.

Program

MEGNYITÓ 9:00 – 9:05

  • Miklósi Ádám, a Diagnosztika és Terápia tématerület vezetője

I. Szekció 9:05 – 11:00

II. Szekció 11:20 – 13:00

III. Szekció 14:20 – 16:00